Opdrachtgevers

De afgelopen jaren hebben wij voor onderstaande opdrachtgevers gewerkt.
En vele evenementen en duurzaamheidsevenementen en bedrijfsfeesten.


Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch openen gratis de deuren tijdens De Bossche Zomernacht
Sluit jouw zomer af bij Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch tijdens De Bossche Zomernacht. Op vrijdag 2 september van 19 tot 22 uur openen beide musea gratis de deuren voor een Museumavond met kunst, cultuur, geschiedenis en design. Dé ingrediënten voor een heerlijke avond vol vermaak! Er is van alles te beleven tijdens een bomvol programma: ontmoet een kunstenaar, volg een theeceremonie of bijzondere rondleiding, maak een postercollage of sluit aan bij de silent disco in de binnentuin.

LAAT JE ZINTUIGEN PRIKKELEN IN HET NOORDBRABANTS MUSEUM
De binnentuin van het Het Noordbrabants Museum, een goed bewaard geheim van de Bossche binnenstad, wordt omgetoverd tot een silent disco in de open lucht. Dans en swing tussen een bijzondere verzameling standbeelden in een groene oase. Sluit na deze inspanning aan bij de meet & greet van kunstenaar Esmee Seebregts. Het werk van de Brabantse Nieuwe vult de Tuingalerij met kleuren die je zintuigen prikkelen.

Een mooie afwisseling van alle prikkelende activiteiten? Bij de ruimtelijke installatie van Tatsuo Miyajima komen bezoekers tot rust tijdens een Japanse theeceremonie met een officiële theesommelier. In deze boeddhistische traditie is het drinken van thee verheven tot een kunstvorm. Of kom in verbinding met de natuur, net als de Vlaamse symbolisten in de 20ste eeuw uit de tentoonstelling Symbolisme in Vlaanderen, door middel van insectenhapjes of een meditatieve sessie. Daarin leren bezoekers kunst op een andere manier te bekijken.

Het Noordbrabants Museum


Deze activiteit heeft plaatsgevonden op 29 september 2022.
Ben jij benieuwd hoe insecten smaken? En hoe gezond ze nou eigenlijk zijn? Neem deel aan de workshop Eat your Bugs en ontdek alles over de voedingsbron van de toekomst.
De avond start met een interactieve presentatie over insecten als duurzame eiwitbron. We onderzoeken wat insecten zijn, wat ze doen, welke je kunt eten, hoe ze smaken, hoe voedzaam ze zijn en waarom we ze nog niet in Nederland eten. Daarna ga je zelf verschillende soorten insecten proeven en leer je hoe je zelf insectensushi maakt.
Over Bas en Daisy
Bas Godschalk en Daisy Stauder nemen je tijdens deze workshop mee naar de wereld van insecten eten.
De studio van Nemo
AH
Sprinkhanen, kweekvlees en zeewier, Sophie gaat op zoek naar het eten van de toekomst! Je ziet het in de allereerste aflevering van Appie Tomorrow: Bekijk de aflevering


Boer zoekt vrouw
Voor de date aflevering van Boer zoekt vrouw zochten ze avontuurlijke hapjes.                     Wat de boer niet kent…
Bekijk de aflevering 
duurzaam insecten eten
duurzaam insecten eten h
Q music fragment dag 1
Omroep Max NPO 5
In de uitzending van Omroep Max NPO radio 5 Bij Manuëla Kemp & Henk Mouwe
Deel 1 : Terug luisteren
Deel 2: Terug luisteren
artikel in Foodies Magazine
artikel in Foodies Magazine
De gelderlander Ondernemers magazine

Wat klanten zeggen…..

01-2020

Ik vond het een leuke samenwerking. Je was meteen enthousiast en ik heb heel prettig met je samengewerkt.

Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de uitvoering van jouw activiteiten voor onze Kerstprogrammering.

Bezoekers vonden het erg leuk om aan jouw workshops deel te nemen.

Jolanda Koldewey,  Oyfo Techniekmuseum Hengelo

Ik vind Daisy zeker een absolute aanrader, ze brengt het verhaal over de insecten hoe te gebruiken waar ze vandaan kom en en hoe ze in andere landen worden gebruikt en gegeten op een zeer leuke en enthousiaste manier.

En het werd door iedereen ook als zeer leerzaam ervaren.

Iedereen heeft ook daadwerkelijk van de insecten gegeten en dit gaat voor verschillende deelnemers nog een vervolg hebben.

dus iedereen aan de insecten.

Peter Mars,  Assistent Afdelingsleider Werkom 

“Lumens heeft voor een themadag voor 250 medewerkers Bugbon gevraagd om binnen het thema van de dag mensen kennis te laten maken met het eten van insecten.

Zowel in de aanloop naar, als op de dag zelf, heeft Daisy vol enthousiasme flexibel meegedacht en een aantal zeer smakelijke uitdagende hapjes gepresenteerd. Daisy ging zelfs zo mee in het thema dat ze haar kleding hierop aangepast had!

Door haar uitnodigende open houding hebben veel medewerkers, na eerst schoorvoetend kijken, de stap toch durven wagen om een hapje te proeven en iedereen was aangenaam verrast.

Kortom, samenwerken met Daisy was uitermate prettig en Bugbon is zeker een bijzondere en leuke toevoeging voor uw evenement!”

Ivonne Boone
Coördinator Animo Academie